Följ din energianvändning per timme

Som kund hos Värmevärden har du automatiskt tillgång till vår kostnadsfria tjänst Mina sidor – tjänsten där du enkelt sköter dina energiärenden när det passar dig bäst.

Carpenter Holding Digital Tablet While Coworker Pointing At It

Mina fjärrvärmeleveranser

I branschen är vi kända för vår tjänst, Mina sidor, och den detaljrika statistik som erbjuds dig som kund kostnadsfritt. Energianvändningen presenteras antingen per år eller ner på månad och timme, beroende på vilken mätare du har installerad i din fastighet. Vi håller statistik tillgänglig för dig minst tre år tillbaka i tiden och all statistik går att exportera till Excel.

Mina mätarställningar

Vi utgår från den mätarställning som din mätare registrerar varje månad när vi räknar ut din energiförbrukning. Här kan du själv följa vilka mätarställningar som använts samt du kan se om ett mätarbyte har skett.

Kunduppgifter

För att vi ska få ett så komplett kundregister som möjligt och kunna hjälpa dig på bästa sätt ber vi dig att hålla dina kontaktuppgifter uppdaterade.

Avbrottsavisering

Vill du ha information om eventuella driftstörningar eller kommande underhållsarbeten som kan påverka din fjärrvärmeleverans? Här kan du starta en prenumeration via e-post och/eller via sms. Är du osäker på hur du ska göra, kontakta vår kundservice så hjälper de dig.

Mina fakturor

Via menyvalet Mina fakturor kan du enkelt och snabbt se om dina fakturor är betalda. Här kan du även ladda hem fakturan i pdf-format om den skulle komma på villovägar.