Välkommen till en trevligare och mer omtänksam arbetsgivare

HjartaVV

 

Att arbeta på Värmevärden

Har du funderat på vad som är viktigt för dig som arbetstagare? Vi har gjort det och därefter skapat en arbetsplats där våra anställda verkligen trivs och kan känna sig stolta över sin arbetsgivare. Detta är något vi fått bekräftat genom vår årliga medarbetarundersökning. Svaren analyseras för att kontinuerligt kunna skapa ytterligare förbättringar för våra anställda. Vad sägs till exempel om ett brett förmånspaket med företagshälsovård, årlig resultatbonus med upp till en månadslön, avsatt tid för friskvård och arbetstidsförkortning?

Något som vi tagit fasta på är även våra anställdas möjligheter att påverka beslut på företaget. Vi anser nämligen att dina synpunkter och förslag är mycket viktiga för att vi skall bli framgångsrika både som företag och arbetsplats. Vårt strukturerade sätt att arbeta med att fånga upp idéer på förbättringar bland våra anställda är ett exempel på detta. Vi har även korta beslutsvägar, vilket gör det lätt för dig att lyfta de frågor som du anser viktiga och få snabb respons på dessa. I ett litet företag med platt organisation som Värmevärden så hörs din röst helt enkelt bättre än på andra företag.

Ansvar är en viktig del av våra anställdas arbetsvardag. Vi tror på våra anställda och deras kompetens. Och med detta kommer tillhörande ansvar. För våra många roller inom driften av anläggningar kan t ex en hel stads värme vara beroende av din kunskap och hur du som anställd agerar vid ett visst tillfälle. Vi är därför stolta över att ha så många duktiga medarbetare med lång erfarenhet och gedigen kompetens inom vår verksamhet. Som nyanställd har du därmed unika möjligheter att ta hjälp av kunniga kollegor som gärna ger dig stöd. Värmevärden säkerställer givetvis även att du har den kunskap som behövs för att klara dina arbetsuppgifter och ta det ansvar som krävs för din roll.

Allt detta skapar grunden till ett mycket bra arbetsklimat där våra medarbetare tror på en fortsatt positiv utveckling och framtid för Värmevärden.

Vill du vara med? Ansök genom att klicka på Lediga tjänster.

 

Kort om våra tjänster

Vi har idag ca 90 anställda och de flesta arbetar med att driva och underhålla våra anläggningar. Bland våra anställda finns drift- och underhållstekniker, driftledare, underhållsansvarig, driftchef, drift- och underhållsingenjörer, utvecklingsingenjörer med mera. Vi har även en kund- och marknadsavdelning med ett kundcenter och en ekonomiavdelning där man arbetar som säljare, kundrådgivare, redovisningsekonom och controller. Har du frågor kring en rekryteringsprocess eller om hur det är att vara anställd hos Värmevärden så kan du kontakta Malin Bergquist, HR-chef, på malin.bergquist@varmevarden.se eller ringa på 019-277 11 56. Du är även välkommen att skicka in en spontanansökan.