Lediga tjänster

För tillfället har vi tre lediga tjänster ute, två i Avesta och en i Hällefors. Läs annonserna nedan.

 

Två Drift-/Underhållstekniker till Avesta

Vi söker två drifttekniker till Värmevärden i Avesta. Källhagsverket är Avestas huvudproduktionsanläggning, här arbetar 28 fast anställda medarbetare med drift, underhåll och utveckling av fjärrvärmen för närområdet. Värmen i Avesta fjärrvärmenät kommer i huvudsak via avfallsförbränning, spillvärme och biobränslen. Industrisamarbeten med Outokumpu och Karl Hedins sågverk är viktiga delar i vår energiaffär.

 

Som drifttekniker arbetar du med:

Som Drift och underhållstekniker är din huvudsakliga arbetsuppgift att tillsammans med Skiftansvarig under skifttjänstgöring ansvara för produktions- och distributionsverksamheten. I enlighet med produktionsplanen säkrar du att anläggningen drivs på ett miljömässigt, säkert och optimalt sätt. Du rapporterar avvikelser och störningar gällande produktion, distribution, miljö och säkerhet. Vi arbetar med en ständig utveckling av våra anläggningar och med vårt arbetssätt, för att på så sätt kunna svara upp mot kraven på minskad miljöpåverkan, hållbar utveckling och en bra arbetsmiljö.

 

Rollen innebär också:

Du arbetar i huvudsak treskift, viss del av skiftperioden består av en dagtidsperiod där den huvudsakliga sysslan är såväl förebyggande som akut underhåll.

Beredskapstjänstgöring kan förekomma.

Den ena tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning och den andra ett sommarvikariat.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en teknisk utbildning, gärna drifttekniker eller motsvarande arbetserfarenhet. Vi värdesätter förmågan att kunna samarbeta, prioritera rätt och fatta bra beslut. Som person är du ansvarstagande, pålitlig och engagerad. Du har god datorvana men även praktiskt handlag då delar av arbetet bedrivs ute i anläggningarna.

 

Vid frågor, kontakta Christian Ek, Drift-och underhållschef, 070-5085508.

Välkommen med din ansökan till: maria.jonsson@varmevarden.se senast den 6 maj. Vi utvärderar ansökningar löpande och platsen kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut så skicka din ansökan snarast

 

 

Drift-/Underhållstekniker till Hällefors

Vi söker en drifttekniker till Värmevärden i Hällefors. Vi är ett företag med platt organisation och korta beslutsvägar där du får vara med och påverka företagets utveckling. I rollen som drifttekniker kommer du att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor och underleverantörer.

 

Som drifttekniker arbetar du med:

  • Löpande drift- och underhållsarbete på produktionsanläggningar och fjärrvärmenät.
  • Hantering av bränsle
  • Tillsyn och reparation av anläggningsdelar
  • Arbetet är vardagar och dagtid

 

Rollen innebär också:

Du kommer att arbeta på en mindre arbetsplats vilket innebär att du har varierande arbetsuppgifter. I rollen som drifttekniker arbetar du på tre anläggningar, de är placerade i Hällefors, Grythyttan och Kopparberg.

Som drifttekniker kommer du att arbeta dagtid men i rollen ingår beredskap då du ska inställa dig på anläggningen i Hällefors och i Kopparberg inom en timme. Även administrativa arbetsuppgifter ingår i tjänsten.

 

Vem är du?

Vi söker dig med en teknisk utbildning och/eller arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift. Vi ser gärna att du tidigare arbetat i något underhållssystem och har datavana.

Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och handlag, att du är positiv och initiativrik samt kan arbeta självständigt.

 

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum, 27 april. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansökan görs via TNG Techs hemsida.