Lediga tjänster

Drift- och underhållstekniker till Källhagsverket i Avesta

Källhagsverket är Avestas huvudproduktionsanläggning, här arbetar 28 fast anställda medarbetare med drift, underhåll och utveckling av fjärrvärmen för närområdet. Värmen i Avesta fjärrvärmenät kommer i huvudsak via avfallsförbränning, spillvärme och biobränslen. Industrisamarbeten med Outokumpu och Karl Hedins sågverk är viktiga delar i vår energiaffär.

 

Arbetsuppgifter

Som Drift- och underhållstekniker är din huvudsakliga arbetsuppgift att tillsammans med Skiftansvarig under skifttjänstgöring ansvara för produktions- och distributionsverksamheten. I enlighet med produktionsplanen säkrar du att anläggningen drivs på ett miljömässigt, säkert och optimalt sätt. Du rapporterar avvikelser och störningar gällande produktion, distribution, miljö och säkerhet. Vi arbetar med en ständig utveckling av våra anläggningar och med vårt arbetssätt, för att på så sätt kunna svara upp mot kraven på minskad miljöpåverkan, hållbar utveckling och en bra arbetsmiljö.

Du arbetar i huvudsak treskift, viss del av skiftperioden består av en dagtidsperiod där den huvudsakliga sysslan är såväl förebyggande som akut underhåll. Beredskapstjänstgöring kan förekomma.

Vi söker dig…

Som har en teknisk utbildning, gärna drifttekniker eller motsvarande arbetserfarenhet. Vi värdesätter förmågan att kunna samarbeta, prioritera rätt och fatta bra beslut. Som person är du ansvarstagande, pålitlig och engagerad. Du har god datorvana men även praktiskt handlag då delar av arbetet bedrivs ute i anläggningarna.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vid frågor, kontakta Christian Ek, Drift- och underhållschef, 070-5085508.

Välkommen med din ansökan till: anita.karlsson@varmevarden.se senast den 23 juni. Vi utvärderar ansökningar löpande och platsen kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.