Lediga tjänster

Är du en erfaren eltekniker som vill ta nästa steg i karriären på ett stabilt företag med härlig stämning? Då har du kommit rätt.

Samarbete är vårt ledord

På Värmevärden lägger vi stort fokus på lagarbete och att alla hjälps åt. Vi är en härlig, sammansvetsad grupp, och nu vill vi förstärka vårt team med en erfaren eltekniker. Du kommer arbeta praktiskt med reparation, service, felsökning och installationsarbeten i vårt fjärrvärmeverk och våra panncentraler. Du ansvarar för att sköta elektriska anläggningar i fastigheter och produktionen enligt starkströmsförordningen såsom kontroller, mätningar, besiktningar, märkning och dokumentation.

Tjänsten kan även innebära ansvar för delar av projekt och att stödja inhyrd el-personal. Det är även viss beredskapstjänstgöring.

Vi tror på våra anställda och därför har vi korta beslutsvägar och högt till tak. Vi uppmuntrar till att engagera sig och komma med egna idéer och förslag på hur vi kan förbättra oss och driva verksamheten framåt. Som ett ytterligare steg i detta satsar vi på att våra anställda ska få möjligheten att vidareutbilda sig och växa, både den egna rollen och inom företaget.

Erfarenheter och personliga egenskaper

Vi tror att du som söker kanske har arbetat några år inom exempelvis processindustrin och är redo att ta nästa steg i karriären. Du har relevant utbildning inom elteknik eller automation och även erfarenhet av instrumentteknik, styrsystem, kalibrering eller mätteknik. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska, engelska och även inom ritningsunderlag. För den här tjänsten krävs det även B-körkort och god datorvana.

För att trivas i den här rollen tror vi att samarbetsvillig, utåtriktad och kommunikativ är tre ord som beskriver dig väl. Dessutom tror vi att nyfikenhet, ödmjukhet och en vilja att lära är några av dina starkaste egenskaper. Vidare ser vi att du tycker om att arbeta i grupp då vår starka teamkänsla är en stor del av varför vi har blivit framgångsrika. Dock bör du även trivas med att arbeta på egen hand emellanåt. Det är även mycket viktigt för oss att du är säkerhets -och kvalitetsmedveten.

Naturligtvis vill vi att vi du har rätt erfarenheter, men minst lika viktigt för oss är att du är en bra person med rätt egenskaper och en bra inställning!

Låter detta som något för dig? Sök då tjänsten redan idag. Du söker tjänsten här: https://socialrecruiting.jobtip.se/ta-nasta-steg-i-karriaren-hos-varmevarden  

Vid frågor om tjänsten, kontakta Fredrik Haga på tel. 070-6935681